Welkom bij Wryter, je hebt een goede keuze gemaakt!

Houd je mail in de gaten voor je inloggegevens voor mijn Revolutionaire Schrijfformule.

Ontvang je geen logingegevens (wacht 15 minuten en check je spam folder)? Stuur dan me een mailtje op: support@schrijven.community.

Onderaan de pagina kun je het bonus e-book “Ik Wil Zelf een Boek Schrijven” downloaden. En als verrassing krijg je er een extra e-book bij: “Plotten, Plotwendingen en Subplots”.

Mijn geheime Revolutionaire Schrijfformule is nu ook jouw Schrijfformule. Je kunt direct aan de slag in mijn unieke Leeromgeving. In de Leeromgeving staan modules voor je klaar die je een betere schrijver maken, het palet van boekmarketing met je doornemen en je meenemen door het oerwoud aan mogelijkheden voor het uitgeven van jouw boek.

Elke module bestaat uit meerdere lessen die je elk in een minuut of 15 kunt doen. Er zit geen specifieke volgorde in. Ga gewoon aan de slag en werk de modules af die voor jou belangrijk zijn in jouw fase van je schrijfproces. Als je elke dag 15 minuten investeert in het maken van een van de lessen, komt het schrijven en publiceren van jouw boek elke dag een stap dichterbij.

Als je een goed idee hebt voor een boek, zul je merken dat de schrijflessen je motiveren om te schrijven en dat het schrijven steeds soepeler gaat. Je gaat minder nadenken en je stapt steeds gemakkelijker in je schrijfproces. Dan gaat het jou ook lukken om in zo’n 130 uur je boek te schrijven.

In het community-deel van Wryter kun je onze blogs gebruiken als naslagwerk, kun je schrijfnieuws lezen en delen en zelf groepen aanmaken rondom schrijfthema’s. Je kunt je voorstellen aan collega-schrijvers en actief meepraten over schrijven, boekmarketing en boeken uitgeven.

Veel succes!

edwin
Edwin, oprichter Wryter
——————————

Download je bonus e-books:

Gratis e-book ‘Ik wil Zelf een Boek Schrijven
Gratis e-book ‘Plotten, Plotwendingen en Subplots