In het volgende boek van Dan Brown zie je vooral veel kleurrijke plaatjes over een muis met een dirigeerstok. Dan Brown, de schrijver van kaskrakers als De Da Vinci Code, Het Bernini Mysterie en Inferno, komt in september met het prentenboek Wild Symphony. Op 1 september wordt het uitgebracht in 27 landen.

Klassieke muziek van Dan Brown

Tegelijk met het boek komt hij met een klassiek album. Volgens de uitgever komt de muziek het beste tot zijn recht als kinderen er naar luisteren terwijl ze het verhaal van Wild Symphony voorgelezen krijgen. Het Zagreb Festival Orchestra uit Kroatië speelt de muziek.

Wild Symphony gaat over de druk dirigerende Maestro Mouse als hij zijn dierenvrienden, variërend van jachtluipaarden en kangoeroes tot olifanten en walvissen, bezoekt. De tekeningen zijn gemaakt door Susan Batori, Ze hebben in de achtergrond vele puzzeltjes.

Nieuwe Robert Langdon thriller

Brown schrijft op dit moment aan nieuwe Robert Langdon-thriller. Hij laat weten dat hij voor het maken van dit prentenboek werd geïnspireerd door boeken als Peter en de Wolf en andere plaatjesboeken. Dat hij simultaan aan drie ‘talen’, kunst, muziek en woorden, tegelijk kon werken, vond hij geweldig.

Bron: The Bookseller

Aanmelden Wryter

Laatste update 26 April 2021 door Edwin

Dan Brown en de muis met de dirigeerstok
Tagged on:                 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *