Nog voor de publicatie heeft schrijver Jens Vern bij uitgeverij Volt getekend voor een vervolg op “De macht van K”. Je zou kunnen zeggen dat de uitgeverij een gok neemt omdat de markt voor Nederlandstalige thrillerschrijvers niet overhoudt. Alleen vrouwelijke auteurs en schrijvende mannen die zich van een vrouwennaam bedienen timmeren tegenwoordig nog aan de weg.

Hebban Baas

Maar achter de naam Jens Vern schuilt Hebban baas Sander Verheijen. Hij heeft een paar jaar geleden bewezen met zijn non-fictieboek “Ik kan er nét niet bij” dat hij goed schrijft. Bovendien bestiert hij de grootste boekencommunity van Nederland en Vlaanderen. Een ideale plek om je boek te promoten.

Charles den Tex

Daar komt bij dat Verns debuut wordt geroemd door drievoudig Gouden Stropwinnaar Charles den Tex: “Jens Vern sleept je mee de wereld van de sinistere databeveiliging in, en daar is het levensgevaarlijk. Precies het soort plot waar ik van hou!”

Plot

In “De macht van K.” speelt de net afgestudeerde Tim Turner de hoofdrol. Hij gaat werken bij een prestigieus IT-bedrijf dat op het eerste gezicht geweldig lijkt, maar later een duistere kant blijkt te hebben. Als Tim ontdekt dat hij gevaar loopt begint hij met een andere identiteit een nieuw leven in Den Haag.

Aanmelden Wryter

Bron: boekblad

Laatste update 26 April 2021 door Edwin

Hebban hoofdredacteur tekent voor tweede thriller
Tagged on:                                 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *