De Amerikaanse bestsellerauteur Stephen King brengt volgend jaar een nieuw boek uit. De horrorschrijver maakte vandaag bekend dat op 2 maart 2021 zijn nieuwste werk Later verschijnt.

De 72-jarige auteur maakte verder weinig details bekend over Later, maar het belooft opnieuw een spannend boek te worden. ‘Alleen de doden hebben geen geheimen’, luidde zijn korte omschrijving. Volgens The Bookseller vertelt King het verhaal van Jamie Conklin, een jongen met buitengewone gaven. Hij kan daarmee zijn alleenstaande moeder helpen en de rechercheur met wie ze een relatie heeft. Maar er hangt wel een wreed prijskaartje aan.

Later voegde hij er op Twitter aan toe: ‘Het boek bevat echo’s van It.’ Later maakt deel uit van de serie Hard Case Crime van Titan Books. In deze serie werden ook Kings boeken The Colorado Kid en Joyland uitgebracht.

In april bracht bestsellerauteur Stephen King nog If It Bleeds uit en vorig jaar verscheen zijn horror-thriller The Institute. De schrijver heeft meer dan zestig boeken en honderden korte verhalen op zijn naam staan. Veel van zijn werk werd verfilmd. Zoals onder meer Carrie, The Shining, The Green Mile, The Shawshank Redemption en Stand By Me.

Eerder verschenen op de spanningsblog.

Laatste update 9 March 2022 door Edwin

De nieuwe ‘King’ heet ‘Later’
Tagged on:                                                                     

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *