We hebben Wryter opgericht om schrijvers met elkaar te verbinden en om schrijvers een podium te geven. Word gratis lid van onze community en ontmoet andere schrijvers, leer van elkaar en stimuleer elkaar om het beste uit jezelf te halen.

Doe mee als je:
✓ Contact wilt met andere schrijvers en lezers
✓ Schrijfopdrachten en schrijfwedstrijden leuk vindt
✓ Mee wilt praten over Schrijven, Boekmarketing en Publiceren

Community voor schrijvers

✓ Actieve Online Community

Moderne en Besloten Community voor Schrijvers, Coaches en Uitgevers.

✓ Besloten Social Media

Veilig Commentaar geven, Meedoen aan Wedstrijden en Schrijfgroepen.

✓Handige App

Altijd op de hoogte van Community Nieuws met de gratis handige app.

In Wryter vind je leden die er zijn voor jou

Die net als jij dol zijn op verhalen en ze willen lezen en schrijven. Mensen die personages willen bedenken, dialogen schrijven, verhaallijnen laten vloeien. Voor je het weet ben je doorgegroeid van schrijver naar auteur.

Maak de reis van schrijver naar auteur

Samen met jou werken we toe naar een volwassen community over schrijven. We zien graag dat er meer boeken van Nederlandstalige schrijvers gepubliceerd worden die beter verkopen. Dat is het doel waar we met Wryter naar toe werken. Daarom willen we dat je groeit van goed naar uitstekend naar excellent. Op jouw manier en in jouw tempo.

Hoe meer schrijvers contact hebben met andere schrijvers, hoe beter ze gaan schrijven. Wij bieden modules met schrijftraining en dat is goed, maar je kunt nog veel meer leren van collega-schrijvers om een betere schrijver te worden.

Als schrijver ben je altijd onderweg. Zelfs als je de reis van schrijver naar auteur hebt gemaakt. Er valt altijd iets te leren of te verbeteren. Je kunt bijvoorbeeld in een andere tijd gaan schrijven. Een personage tot op de bodem uitdiepen. Een kort verhaal uitschrijven tot een manuscript.

Directe feedback die er toe doet ontvang je het liefst van gelijkgestemden. Van andere schrijvers die met vergelijkbare vragen en ideeën bezig zijn. In Wryter deel je veilig en vertrouwd je schrijfwerk omdat het alleen toegankelijk voor andere leden in de community.

Besloten, Behulpzame en Enthousiaste Schrijfcommunity

✅  Overal Schrijven: Thuis, Werk, Vakantie
✅  Start een eigen schrijfgroep
✅  Verdien King punten
✅  Doe mee aan schrijfwedstrijden
✅  Plaats je eigen blogs
✅  Stel je schrijfvragen
✅  Direct Toegang PC, Laptop, Mobiel, Tablet

Schrijvers met elkaar verbinden

Schrijvers met elkaar verbinden is het hoofddoel van Wryter

Wij denken dat je er behoefte aan kunt hebben om met andere schrijvers, redacteuren of gewoon met andere leden te praten.

Jouw mening over wat er in de community gebeurt, waarderen we. We hebben je mening ook nodig om Wryter steeds beter en dus steeds succesvoller te maken. Hoe meer we je weten te boeien, hoe meer we je weten te binden. Wat in principe ook voor boeken geldt.

Er is niks mooiers dan positieve aandacht. Dat wil iedereen. Dat begint voor schrijvers vaak bij vrienden en familie die verhalen en manuscripten lezen. In Wryter kun je je lezersgroep uitbreiden en je voordeel doen met de feedback van andere schrijvers.

Behalve schrijvers worden er redacteuren en uitgevers lid. Dus is de kans dat je via de community in contact komt met een uitgever zeker aanwezig. Ook werken we eraan om boekbloggers en boekmarketeers bij de community te betrekken.