Bekijk hieronder alle persberichten. Wil je meer informatie stuur dan een e-mail naar pers @ schrijven.community of bekijk de contactpagina.

———————————– PERSBERICHT 20-04-2020 ———————————

Groningse ondernemers ontwikkelen nieuw schrijfconcept met Wryter

GRONINGEN – Het Groningse EBGH Communities presenteert een nieuw schrijfconcept: Wryter. Ze bieden Nederlandse en Vlaamse schrijvers hiermee een online leeromgeving inclusief een gratis app. In maandelijks nieuwe modules over schrijven, boekmarketing en publiceren groeien de leden van de community van schrijver naar auteur. EBGH Communities wil hiermee bereiken dat het aantal verkochte boeken van Nederlandse en Vlaamse schrijvers stijgt.

Kwaliteit, boekmarketing en publiceren onder één dak

Leden van Wryter kunnen de modules in hun eigen tempo volgen. Elke module bevat informatie, voorbeelden en meerdere trainingen. De schrijfmodules bevatten schrijftrainingen. De boekmarketingmodules zijn gericht op de acties die een schrijver kan ondernemen om zichzelf als ‘schrijfmerk’ op de kaart te zetten. De publicatiemodules helpen schrijvers bij de keuze tussen zelf uitgeven of een uitgever zoeken. De voor- en nadelen van beide worden uitgebreid besproken.

Eerste echte schrijfcommunity

Wryter is op 1 april gestart. Het is de eerste echt besloten community voor schrijvers in Nederland en Vlaanderen. Naast de trainingen in de leeromgeving biedt de community schrijfblogs, dagelijks schrijfnieuws, schrijfopdrachten en schrijfwedstrijden. Allemaal eenvoudig toegankelijk via de app. Leden kunnen verhalen posten voor feedback vanuit de community. Ook kunnen ze de resultaten van hun trainingsopdrachten delen om met elkaar in gesprek te gaan.

Introductie aanbod tot en met juni 2020

Lezen is, net als puzzelen, ineens een populaire bezigheid door de corona-crisis. Daarom denken wij dat het hoog tijd is om te schrijven. Iedereen die interesse heeft in verhalen schrijven, een boek schrijven en publiceren en in boekmarketing, kan tot 1 juni 2020 gratis lid worden van Wryter. Het gratis lidmaatschap is levenslang geldig. Uiteraard zijn uitgevers, redacteuren en schrijftrainers of schrijfcoaches ook van harte welkom.

Klik op de link of download de app

Aanmelden kan in 30 seconden. Ga naar https://schrijven.community. Vul een mailadres in, maak een wachtwoord aan en je bent lid. Het ook mogelijk in te loggen met Facebook.

Einde persbericht