Elk bedrijf heeft enkele sponsoren nodig, of in geld, of in tijd en aandacht.

Prolander

prolander sponsorenVan de herinrichting van het Bargerveen tot de gebiedsontwikkeling in het Zuidelijk Westerkwartier. Met ruim 70 medewerkers werkt Prolander dagelijks aan tientallen projecten in het landschap van de provincies Drenthe en Groningen.

Prolander helpt Wryter met procesbegeleiding en creatieve begeleiding volgens het CANVAS model van de COCP.

Bezoek de website

Netfactor

netfactor sponsorenNetfactor is het bedrijf van Harry Smid. Voor zowel eenvoudige websites als zeer complexe applicaties kun je bij hem terecht. Daarbij staat een persoonlijke benadering centraal.

Zelf zegt Harry hierover:  “Ik vind het vooral leuk om complexe problemen terug te brengen tot een overzichtelijk geheel. En daar dan vervolgens de juiste software voor te ontwikkelen. 

Mensen denken wel eens dat een maatwerk oplossing duur is. Hierdoor worden er in de praktijk soms generieke applicaties gebruikt die eigenlijk minder geschikt zijn voor het beoogde doel. Vaak werkt dat niet prettig waardoor je uiteindelijk duurder uit bent. 

Ik vind dat je een applicatie alleen moet gebruiken als die jouw werk eenvoudiger maakt. Ik denk graag met je mee over de juiste maatwerkoplossing. Daarbij leg ik – indien gewenst – ook uit wat ik doe en waarom ik het zo doe. Dankzij ruim 25 jaar programmeerervaring weet ik vaak snel de optimale oplossing te bedenken en te implementeren.” 

Naast website- en softwareontwikkeling kun je ook voor (logo-)ontwerp & hostingdiensten bij Netfactor terecht.

Bezoek de website