Voor wie is Wryter?
Wryter is voor iedereen die z’n geschreven communicatie wil perfectioneren. Dat kan gaan van zakelijke communicatie tot professionele verkoopgerichte social media posts en zelfs complete boeken.

Kan ik ook lid worden als ik geen boek wil publiceren maar gewoon lol heb in schrijven?
Uiteraard! Plezier in het schrijven is de basis. Met onze app Wryte verbeter je je schrijftechnieken en wordt je een betere schrijver.

Ik ben schrijfcoach of uitgever. Wanneer is het voor mij interessant om lid te worden van Wryter?
Als schrijfcoach, uitgever of boekmarketeer is Wryter interessant omdat je via het community deel goede schrijvers bereikt. Het is een club mensen die investeert in de kwaliteit van hun schrijfwerk. En als schrijfcoach en uitgever geniet je ongetwijfeld van kwaliteitsverhalen.

Ik kan overal een cursus zakelijk schrijven volgen. Wat maakt jullie uniek?
Wryter is uniek omdat we voorlopen op het gebied van de inzet van AI bij het schrijven. De meeste mensen denken dat AI alles vanzelf voor ze opschrijft. De waarheid is dat je AI moet kunnen sturen om het model zo goed mogelijk te kunnen inzetten. Bij Wryter leer je dat.

Hoe gaan jullie om met privacy van leden?
Privacy is heilig bij ons. We zullen jullie gegevens never nooit doorverkopen. Ook zullen we ons stinkende best doen om de community zo veilig mogelijk te houden. Helaas kunnen we nooit met 100% zekerheid garanderen dat er niks vervelends kan gebeuren. Wees altijd voorzichtig met wat je op internet post. Als het copyright gevoelig is, is het verstandig het eerst naar jezelf of een vertrouweling te mailen. Bewaar zo’n mail goed, het is een bewijs dat jij de eigenaar bent van een verhaal of mailing.

Waarin verschilt Wryter van Sweek en Hebban?
Wryter is echt een gesloten community omdat wij heel erg geloven in actief meedoen. Schrijvers direct met elkaar in contact brengen op een leuke en vertrouwde manier. Wij denken dat je het beste van jezelf vooral laat zien als je onder gelijkgestemden bent. Net als dat we denken dat je vooral veel kunt leren van medeschrijvers.

Hoe download ik de app?
Via deze pagina kun je hem downloaden in Google Play of in de App Store. We maken gebruik van software van The Huddle. Je kunt hem gratis downloaden.

Ik ben mijn inloggegevens kwijt?
Via de login pagina kun je je logingegevens opnieuw instellen.

Mijn vraag staat hier niet tussen
Stom van ons, of misschien heb je er eentje die we nog nooit eerder ontvangen hebben. Stuur ons je vraag via het contactformulier. Als jouw vraag echt een aanvulling is voor onze Veel Gestelde Vragen, geven we je er 100 King-punten voor.