Over ons valt veel te vertellen, maar eerlijk gezegd zijn we er voor jullie. Veel mensen willen een boek schrijven. Maar veel mensen lopen ergens in het proces vast. Om het je zo makkelijk mogelijk te maken hebben we Wryter opgericht. Met dit lidmaatschapsplatform voor schrijvers, uitgevers en schrijftrainers/coaches willen we je reis van schrijver naar auteur zo mooi mogelijk maken.

Zodat je het beste verhaal, of het beste boek, gaat schrijven dat je in je hebt. Weet je wat het mooie is? Je hoeft het niet alleen te doen. Alle leden in de community zijn een beetje (of heel erg) verliefd op schrijven.

De basis geven we je alvast cadeau.

Onze doelen in het kort:

over ons Zorgen dat meer Nederlandstalige schrijvers hun talent ontwikkelen en auteur worden.
over ons Zorgen dat meer Nederlandstalige schrijvers hun boek publiceren en verkopen.
over ons Eraan bijdragen dat meer Nederlandstalige schrijvers van hun werk kunnen leven.
over ons De stap van manuscript naar boek gemakkelijker maken.

Wryter is een initiatief van de V.O.F. EBGH Communities. De V.O.F. is van Edwin Bierling en Gerald Hammenga. Afzonderlijk zijn zij ook in de communicatie werkzaam. Edwin Bierling met Pur Sang Communicatie (www.pursang.org). Gerald Hammenga met Animaty (www.animaty.nl).

We hebben meerdere passies. Eén daarvan is ondernemen. Schrijven is een van de andere. Verhalen schrijven vanuit passie. Storytelling, zo je wilt.

Ons over ons is jouw Verhaal

De wereld heeft verhalen nodig. Ook jouw verhaal. Misschien zelfs juist jouw verhaal. In deze community kun je jouw verhaal kwijt. Want dat is je doel: je verhaal schrijven en zorgen dat het gelezen wordt. Daar zijn we helemaal op ingericht. Passie voor het schrijven van het allermooiste, allerbeste, meest ontroerende verhaal.

Maak gebruik van alle gereedschappen die we je bieden om jouw verhaal helemaal toppie joppie te kunnen opschrijven. Jullie zijn de leden die deze community groot en groots maken.