Omdat je verhaal brandt in je ziel en eruit moet

Wil je eigen werelden creëren, personages verzinnen en verhalen vertellen? Droom je van een carrière als auteur? Wat de reden ook is dat je dit leest, het is jouw visioen om het mooiste verhaal te vertellen. Een manuscript af te ronden. Een boek te publiceren. Massa’s lezers of luisteraars bereiken en jezelf op de kaart zetten. Daarom word je lid van Wryter.

Schrijf je verhalen, of heb je een manuscript liggen dat nodig afgestoft moet worden? Als jij schrijft zoals duizenden hobbyschrijvers, is er iets dat je ontmoedigt of blokkeert om de laatste stap te zetten. Zeurstemmetjes in je achterhoofd dat je niet goed genoeg bent, dat het niemand iets kan schelen, dat je te druk bent, of dat je verhalen te slecht zijn.

Wij zijn Edwin & Gerald en we zijn er heilig van overtuigd dat jij kunt schrijven. Wij denken dat Nederland en België barsten van de geboren schrijvers en vertellers. Als je lid wordt van Wryter train je jezelf in het schrijven van je verhaal, het afmaken van je boek, in boekmarketing en het publiceren van je manuscript.

Bijna alle schrijvers beginnen onbekend en ongepubliceerd. Je komt obstakels tegen. Wij gaan je helpen die te overwinnen. Je hebt een droom en je moet je niet laten afschrikken. Ook met een baan en een gezin kun je je boek schrijven en publiceren. Als je ons toestaat je te helpen.

Zelfs Stephen King heeft hulp nodig. Van zijn vrouw, die ‘Carrie’ uit de prullenbak viste en opstuurde naar een uitgever, van zijn redacteur en van zijn uitgever. King is uitgegroeid tot een fabelachtig schrijfmerk.

Nou hoef jij misschien niet de nieuwe Stephen King of Harry Mulisch te worden, maar het zou toch wel gaaf zijn als jouw verhaal puntgaaf uit je pen komt rollen. Of niet dan?

Hoe werkt Wryter?

Als lid van Wryter heb je onbeperkt toegang tot schrijfmodules en marketingmodules. De schrijfmodules trainen je in het schrijven van elke stap van je boek. De marketingmodules vertellen je van A tot Z hoe je van jezelf een auteursmerk maakt.

schrijven.community trainingsmodules
Dit staat je te wachten in schrijven.community: trainingsmodules over schrijven, marketing en publiceren.

De publicatiemodules vertellen je haarfijn hoe het uitgeefproces in elkaar steekt. Onze modules bevatten alles wat je hoort op schrijfscholen en van redacteuren of schrijfcoaches. Met een paar verschillen:

  1. Jij bepaalt wanneer je schrijft.
  2. Jij bepaalt hoe vaak je schrijft.
  3. En jij bepaalt hoeveel tijd je achter elkaar schrijft.
  4. Jij bepaalt de route van je reis van schrijver naar auteur.
  5. Jij bent een stuk voordeliger uit dan al die anderen.

Je kunt werken van verhaalidee naar structuur, plot of verhaalvorm, een perfecte opening, het vasthouden van de spanningsboog en een meeslepend en daverend einde. Overal kun je advies vragen, of overleggen met je medeschrijvers via groepen.

Met onze trainingsmodules neem je afscheid van twijfel en voorzichtig uitproberen. Bij elke stap die je neemt in het schrijven van je boek, dekt de community je in de rug. Zodra je vastloopt vind je in de community hulp. In de vorm van een trainingsmodule, of in de vorm van een community-lid. Maak gebruik van de voordelen van de community.

Je schrijft in je eigen tempo en volgt de modules die je op dat moment nodig hebt. Jouw tempo, jouw schema, jouw boek. De modules blijven altijd online, dus je kunt ze altijd opnieuw volgen. Het kan niet beter. Doe je mee? Meld je GRATIS aan. Zeker weten dat jij een betere schrijver wordt.

waarom schrijven.community
Schrijven is vooral doen! Wryter helpt je daar bij