Over ons valt veel te vertellen, maar eerlijk gezegd zijn we er voor jullie. Veel mensen willen verhalen schrijven. Of zelfs een boek. Of moeten zakelijk en professioneel communiceren.

Maar veel mensen worstelen met deze uitdagingen. Het vergt nogal schrijfvaardigheid. Om het jullie zo makkelijk mogelijk te maken hebben we Wryter opgericht. Met dit lidmaatschapsplatform voor schrijvers en communicatieprofessionals in de breedste zin van het woord willen we je het leven makkelijk maken.

Daarom hebben we de mogelijkheden op het gebied van schrijven met AI in kaart gebracht. Zodat je het beste verhaal, of het beste boek, gaat schrijven dat je in je hebt. De meest succesvolle verkoopmailing in de stijl van reclame goeroe David Ogilvy bijvoorbeeld. Of de overtuigende brief die alle burgers achter je plan schaart.

Onze doelen in het kort:
over ons Zorgen dat schrijvers hun talent ontwikkelen.
over ons Zorgen dat communicatie vanuit overheden echt hout snijdt
over ons Zorgen dat marketingcommunicatie een duidelijke bijdrage aan je winst levert

Wryter is een initiatief van de V.O.F. EBGH Communities. De V.O.F. is van Edwin Bierling en Gerald Hammenga. Afzonderlijk zijn zij ook in de communicatie werkzaam. Edwin Bierling met Pur Sang Communicatie (www.pursang.org). Gerald Hammenga met Animaty (www.animaty.nl).

We hebben meerdere passies. Eén daarvan is ondernemen. Schrijven is een van de andere. Verhalen schrijven vanuit passie. En storytelling die de boodschap er echt bij je doelgroep inhamert.

Maak gebruik van alle gereedschappen die Wryte, onze schrijf app, je biedt om jouw boodschap optimaal voor het voetlicht te brengen. Aan ons, of aan Wryte, zal het niet liggen.